Kovalik Andrea, Ügyvezető
+36-70-504-8418
tandusz@tandusz.hu

Bemutatkozás

Cégünk 2010. november 5-én alakult.

Állami tulajdonban lévő épületek, épületegységek, hivatali helyiségek (iskolák, óvodák, bölcsődék, kormányhivatali helyiségek, kiszolgáló egységek) folyamatos minőségi és mintaszerű takarítását, tisztítását vállaltuk csaknem 5 éven keresztül.

A társaság fő tevékenységi köre ipari és egyéb épületek takarítása, ill. egyéb takarítási munkálatok elvégzése. Tevékenységünket elsősorban Budapesten és Pest megyei településeken végezzük.

Cégünk paraméterei tökéletes lehetőséget biztosítanak Önöknek arra, hogy a jövőben hosszú távon mintaszerű partnereivé váljunk egymásnak nemcsak a takarítási, tisztítási, hanem ezen szolgáltatáshoz kapcsolódó egyéb területek tekintetében is.

Az Önök munkafolyamatainak struktúrájába a TANDUSZ Szolgáltató Kft. optimálisan be tud illeszkedni. Cégünk hatékony és példás munkavégzése okán méltán képezné az Önök tevékenységének részegységét.

Főbb területeink:

  • üzemek, gyárak, csarnokok takarítása, tisztán tartása
  • irodák, irodaházak takarítása, tisztán tartása
  • épületek, társasházak takarítása, tisztán tartása
  • állami – és magánrendelők, egészségügyi intézmények takarítása, tisztán tartása
  • építkezések utáni takarítási munkálatok
  • egyéb, speciális területet és szakértelmet igénylő takarítási, tisztítási szolgáltatások

Szolgáltatásunk során lényeges szempontként tekintünk Megrendelőinkkel való folyamatos kapcsolattartásra, hiszen ez a hosszú távú együttműködésünk alapja.

TANDUSZ Szolgáltató Kft. küldetése, hogy olyan erős, releváns piaci tényezőként működő, nyereséges vállalkozás legyen, mely ügyfeleinek megoldást, dolgozóinak pedig hosszú távon biztos hátteret és tisztességes megélhetést biztosít.

Cégünk számára kiemelkedően fontos szempont a rugalmasság. Megrendelőink igényeinek, kéréseinek megfelelően a leggyorsabban és a lehető leghatékonyabban oldjuk meg feladatainkat. A munkaidőt és a munkavállalók létszámát Megrendelőink mindennapi igényeihez igazítjuk.

Gyakorlott és megbízható alkalmazottjaink fegyelmezett magatartással végzik munkájukat.

Számunkra kiemelkedően fontos a környezetvédelem, ezért szolgáltatásunk során minden esetben előtérbe helyezzük a környezetbarát tisztítószerek alkalmazását. Kérésére az általunk használt tisztítószerekről és eszközökről részletes leírást küldünk.

Bízunk benne, hogy szolgáltatásaink megismerése után hamarosan Önöket is elégedett partnereink között üdvözölhetjük.